Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Mobilyası Dünyaya Online Açılıyor

Osmanlı döneminden günümüze ahşap ve mobilya konusunda dünyada isim yapmış Türkiye, bu potansiyelini kullanmak için online satış kanallarına yöneldi. Türkiye’deki bir çok mobilya markası, ürünlerini yurtiçi ve yurtdışına satmak için...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Mobilyası Dünyaya Online Açılıyor
Osmanlı döneminden günümüze ahşap ve mobilya konusunda dünyada isim yapmış Türkiye, bu potansiyelini kullanmak için online satış kanallarına yöneldi. Türkiye’deki bir çok mobilya markası, ürünlerini yurtiçi ve yurtdışına satmak için online mobilya mağazası Vivense ile çalışmalar yapıyor.
Mobilyaların üreticiden alınarak direk tüketiciye ulaştırılması amacıyla kurulan Online Mobilya Mağazası Vivense hedef büyüttü. Marka, müşterilerine daha yakın olmak için İstanbul ve Ankara’da Showroom’undan sonra İzmir’de yeni bir perakende noktasını daha hayata geçirdi. Vivense’yi bir e-ticaret sitesi olarak konumlamaktan çok, bir mobilya markası yapmayı hedeflediklerini belirten Vivense.com’un kurucucu Kemal Erol; ”Vivense’de onlarca mobilya üreticisini tüketici ile buluşturuyoruz. Vivense’yi bir e-ticaret sitesi değil, bir mobilya markası yapmayı hedefliyoruz. Vivense’nin hedefleri arasında yurt dışına açılmanın da olduğunu belirten Erol, ”2017 de bu hedefimiz için harekete geçeceğiz ve Avrupa’da doğrudan son tüketiciye ürün satacağız” şeklinde konuştu.
Hızlı fakat ayağı yere basan bir büyüme sergilediklerini berliten Erol, Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve büyük mobilyalarda profesyonel ekipleri ile kurulum yaptıklarının altını çizerek, ücretsiz profesyonel iç mimar hizmetiyle tüm ürünlerine 2 yıl garanti sunfuklarını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.