Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Kızılayı afetzedelerin yardımına koştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sel felaketine dönüşen şiddetli yağışın ardından harekete geçen Türk Kızılayı Ayvalık Şubesi, afetzedelere yemek ve gıda yardımı yapıyor.Selin ilçeyi teslim almasının hemen akabinde başlayan yemek...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Kızılayı afetzedelerin yardımına koştu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sel felaketine dönüşen şiddetli yağışın ardından harekete geçen Türk Kızılayı Ayvalık Şubesi, afetzedelere yemek ve gıda yardımı yapıyor.
Selin ilçeyi teslim almasının hemen akabinde başlayan yemek ve gıda yardımlarının Ayvalık merkez, Küçükköy ve Altınova Mahallelerinde sel suları altında kalan bölgelerdeki evlerin sakinlerine yönelik olduğu bildirildi.
6 günden bu yana süren yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılayı Ayvalık Şube Başkanı Hamdi Atay, sıcak yemek yardımlarının 3 gün daha süreceğini vurgulayarak, “Sel felaketinin ardından toplam 6 gün içinde 100 koli gıda yardımının yanı sıra yaklaşık 500 aileye de sıcak yemek yardımı yaptık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla gerçekleşen dağıtımlarda sel afetinden zarar gören ailelerimize ulaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Başkan Atay, sel sularından etkilenen evlerde yaşayan ailelere ihtiyaca göre giyecek ve battaniye yardımlarının yapılabileceğini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.