Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Hava Yolları Yatırımcı İlişkileri Mobil Uygulaması yayınlandı

Türk Hava Yolları, şeffaf iletişimi arttırmak amacıyla mobil cihazlarda hayata geçirdiği Yatırımcı İlişkileri Uygulaması’nı yayınladı.Paydaşları ile kurduğu şeffaf iletişimi daha da geliştirmeyi hedefleyen Türk Hava Yolları, iPad,...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Hava Yolları, şeffaf iletişimi arttırmak amacıyla mobil cihazlarda hayata geçirdiği Yatırımcı İlişkileri Uygulaması’nı yayınladı.
Paydaşları ile kurduğu şeffaf iletişimi daha da geliştirmeyi hedefleyen Türk Hava Yolları, iPad, iPhone ve Android işletim sistemli cihazlar üzerinde çalışan Yatırımcı İlişkileri Uygulaması’nı kullanıcıların hizmetine sundu. Uygulama ile birlikte yerli ve yabancı yatırımcıların yanı sıra tüm paydaşları Türk Hava Yolları ile ilgili en güncel gelişmelere, istedikleri her yerden, 3 ayrı dijital platformda ve 2 dilde ulaşabilme olanağı elde etmiş olacak.
İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri ile hem mobil telefonlarda hem de tabletlerde kullanılabilecek olan mobil uygulama ile Türk Hava Yolları’na ait özel durum açıklamaları, operasyonel ve finansal açıklamalar, yatırımcı sunumları, faaliyet raporları gibi pek çok bilgi ve dokümana çevrimiçi ve çevrimdışı erişim sağlanabilecek ve anlık uyarılarla gelişmelerden haberdar olunabilecek.
Konuya ilişkin açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Yolcularımız ile olan diyaloğumuzda dijital iletişim kanallarını en etkin şekilde kullanarak onların hayatlarına dokunmayı prensip edinmiş, bu konuda çok sayıda ödüller almış olan Ortaklığımız şimdi de aynı yaklaşımı finansal iletişimine taşımaktadır. Şeffaf iletişim stratejimizin daha da geliştirilmesine katkı sağlayacak, tüm paydaşlarımızın bizimle ilgili en güncel bilgiye anında ulaşabilmesini temin edecek yeni Yatırımcı İlişkileri Uygulaması’nın tüm kullanıcılar için faydalı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Mobil uygulamaya, Apple Store’dan ve Google Play’den “Turkish Airlines” adı altındaki uygulamaları arama ile erişilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.