Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan:

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan, “Bütün medya kuruluşlarının akılcı ve kahramanca yayın politikaları ve siyasi mevki sahiplerinin stratejik yönlendirmesi sayesinde vatandaşlarımız duruma el koymuştur” dedi.Türk Hava...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan, “Bütün medya kuruluşlarının akılcı ve kahramanca yayın politikaları ve siyasi mevki sahiplerinin stratejik yönlendirmesi sayesinde vatandaşlarımız duruma el koymuştur” dedi.
Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin engellenmesinin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Türk Milleti’nin zifiri bir geceden aydınlık bir sabaha uyandığının altını çizen Atılgan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Devletin ve milletin bekasına kast etme alçaklığında ve kardeş kuruluşumuz, Milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızmış bir grup ’düşman unsuru’ tarafından hain bir darbe girişimi tezgahlanmış, lakin başta bütün medya kuruluşlarının akılcı ve kahramanca yayın politikaları ve siyasi mevki sahiplerinin stratejik yönlendirmesi sayesinde vatandaşlarımız duruma el koymuştur.”
“Milletin içine bu fitneyi sokan yapılara ilelebet kahrolmaları için lanet okuyoruz”
“Böyle bir olayın son örneğini 1. Dünya Savaşında bitap düşmüş ordumuzun yerine kadınıyla çocuğuyla silahlanıp düşmanı vatan toprağından defederek veren büyük Türk Milleti, benzer refleksi ikinci kez tekrarlamış ve malum darbecilere diz çöktürmüştür.” diyen Atılgan, “Milleti ordusuyla karşı karşıya getirecek kadar azgınlaşmış sırtlanların hevesini kursağında bırakmıştır. Böylesine felaket günlerinde Devlet ve Milletin bekası dışında hiçbir ayrım gözetmeksizin tek yumruk olarak ay yıldızlığı bayrağını kapıp sokağa dökülen, zorbalığa direnen ve muzaffer olan Milletimize şükran borçluyuz. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz. Milletin içine bu fitneyi sokan yapılara ilelebet kahrolmaları için lanet okuyoruz. Bu vesileyle kardeş kuruluşumuz Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Milletimize baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yaşananlar olaylar karşısında milletin bütününe karşı başarı elde edecek beşeri bir güç olmadığına değinen Atılgan, mesajını şu şeklide sonlandırdı:
“Büyük Türk Milletinin güzide bir kurumunun mensupları ve yöneticisi olarak sonuçlar için Allah’a şükrediyor, mensubu olduğumuz milletten gurur duyuyoruz. Milletimizin darbecileri bertaraf ettiği tarihi bir dönemin başlangıcında Allah birliğimizi ve dirliğimizi kuvvetlendirsin.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.