Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizmciler heyecanlandı

Kamu görevlilerinin izin yasağının kaldırılmasına en çok turizmciler sevindi.Darbe girişimi sonrasında memurların yıllık izinleri iptal edilmişti. Bakanlar Kurulu toplantısında görüşülen izinlerin iptalinin kaldırılmasının onaylanmasıyla...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kamu görevlilerinin izin yasağının kaldırılmasına en çok turizmciler sevindi.
Darbe girişimi sonrasında memurların yıllık izinleri iptal edilmişti. Bakanlar Kurulu toplantısında görüşülen izinlerin iptalinin kaldırılmasının onaylanmasıyla birlikte Bodrumlu turizmciler yeniden heyecanlandı. Bir çok memurun ve yerli turistin uğrak mekanlarından Bodrum’da haber heyecan oluşturdu. Bakan Kurtulmuş, memurların 08.08.2016 itibariyle izin kullanabileceklerini söylemişti.
Bodrum’da işletmeci olan Evrim Özkeskin böyle bir haberin kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederek, “Biz esnaflar için müjdeli bir haber. Ülkemizin yaşadığı olaylardan dolayı yerli ve yabancı turist konusunda azalma yaşadık. Memur izinlerinin kaldırılmasından dolayı da Bodrum bir anda boşaldı. Şimdi tekrar hareketleneceğini düşünüyoruz. Bu bizim için çok iyi bir haber” dedi.
Bodrum’da turizmci olan Nedim Kar ise “Bu güzel ve sevindirici bir haber bizim için Memurların izinlerini kullanabilmeleri ve tatile gelmeleri turizmi canlandıracak. İyi olacağına inanıyoruz. İyi olacak inşallah” şeklinde konuştu.
Turizmci Aydın Altun da umutlarını yitirmediklerini açıklayarak “bir umudumuz yar. Umudumuzda olmasa kapatıp gideriz. Şu anda sıfır noktasındayız. Turizm 3 aya düştü giderlerimiz çok devletin bizi hiç değilse bu yıl bir rahatlatması için birşeyler yapmasını istiyoruz”ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.