Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizmci seçim tarihinden memnun

Genel seçimlerin 24 Haziran’a alınması turizm sektöründe memnuniyet ile karşılandı. EKTİD Başkanı Yavuz “24 Haziran’a alınmış olmasından dolayı turizmciler adına tüm işletmelerimiz adına çok mutluyuz.” dedi.24 Haziran’da yapılacak...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizmci seçim tarihinden memnun

Genel seçimlerin 24 Haziran’a alınması turizm sektöründe memnuniyet ile karşılandı. EKTİD Başkanı Yavuz “24 Haziran’a alınmış olmasından dolayı turizmciler adına tüm işletmelerimiz adına çok mutluyuz.” dedi.

24 Haziran’da yapılacak seçimleri değerlendiren Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği (EKTİD) Başkanı Yahya Yavuz “Biz iç turizme hizmet ediyoruz. Seçimlerde Türkiye’nin şartlarında 24 haziranda yapılacak. Edremit Körfezi her yıl yoğun yüksek sezonunu 15 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor. Bu yıl 15 haziranda bayramımız söz konusu. Şu anda bayram yoğunluğunu sattık biz. Bayramda hemen hemen hiç yer yok diyebilirim. Akabinde bir hafta sonra da seçimler var. Bu bir haftanın bizi çok etkileyeceği anlamı söz konusu değil. Ben bu konuda çok iddialı bir söz söylemiş olayım. Seçimleri biz zaten bekliyorduk. Bir yıldır ben bunu birçok platformda dile getirmiştim. Bir an önce bu seçimlerin yapılması ve önümüze bakmak konusunda. Çünkü biz iki yıldır turizmciler olarak çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. 15 Temmuz ve geçen sene gene farklı siyasi partilerin yürüyüşleri vesaire. Bunlardan dolayı acaba yine bir şey mi olacak düşüncesiyle insanlar iki yıldan beri gerçek manada tatil falan yapamadılar ülkemizde. 24 Haziran’a alınmış olmasından dolayı turizmciler adına tüm işletmelerimiz adına çok mutluyuz. Çok memnunuz. Bir an önce bunun bitmesini istiyoruz. Seçimlerin. Ve ilk turda bitmesini arzu ediyoruz. 2018 yılı belki de son 10 - 20 yılın en verimli, en yüksek sezonlarından biri olacağını iddia ediyorum aynı zamanda” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.