Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgutlulu gençlerden gönülleri fetheden bağış

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) öğrencileri, Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’ne bir kamyon kıyafet yardımında bulunarak gönülleri fethetti.Turgutlu Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgutlulu gençlerden gönülleri fetheden bağış

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) öğrencileri, Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’ne bir kamyon kıyafet yardımında bulunarak gönülleri fethetti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yer alan Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’ne TURBEM gençleri tarafından bir kamyon kıyafet bağışında bulunuldu. Gençlerin böyle bir sorumluluk ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdüğünü belirten Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül, “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’in destekleriyle kurulan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’ne hayırseverlerimizin desteği ile büyümeye devam ediyor. Şimdi de TURBEM’li gençler anlamla bir bağışta bulunarak Dosteli’ne bir kamyon kıyafet yardımında bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bir çok ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürecekler. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanız Turgay Şirin’e de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TURBEM’li gençlere bağışları için teşekkür eden Başkan Şirin ise, “Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile büyüyor. Bugüne kadar binlerce aileye merkezimiz hizmet verdi ve vermeye devam edecek. Daha önce de söylediğimiz gibi karşılıksız sevgi ile bizler bu işi yapıyoruz. TURBEM’li genç kardeşlerimiz de bir kamyona yakın kıyafet bağışında bulunarak bir çok ailenin yüzünü güldürecek. Kendilerine bu anlamlı bağışları için teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.