Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRFAD yöneticileri Gürkan’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkez yöneticileri ve Şube Başkanları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜRFAD yöneticileri Gürkan’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkez yöneticileri ve Şube Başkanları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin çalışmaları konuşuldu.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkez yöneticileri ve Şube Başkanları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesi hakkında bilgiler vererek, “Battalgazi’yi gezdiyseniz, biz 2004 yılında gelene kadar tarihi eserlerden hiç birine el vurulmamıştı. Biz geldikten sonra ise Cenab-ı Allah’ın yardımıyla bir taraftan yeni bir üniversite açma noktasında, bir tarafta oradaki tarihi eserleri ayağa kaldırma noktasında, öte taraftan belediyenin diğer rutin çalışmalarını yapma noktasında büyük bir atılıma girdik. Hakikaten Türkiye’de hız boyutu itibariyle o tarihi eserlerin hepsi, o tarihi surlarda dahil olmak üzere ki bunları çoğunu da belediye üstlenerek yapmıştır. Tarihi eserlerin ayağa kaldırılması noktasında büyük gayret gösteriyoruz. Bugün restorasyonların yüzde 95’inden fazlası bitti. Oranın alt yapısıyla ilgili çalışmalarını yaptık. Büyükşehir olduktan sonra şehirle bütünleşti. Bugün 300 binden fazla nüfusumuz bulunuyor. 1839 yılına kadar yapılan tüm işlemler eski Malatya dediğimiz bölgede zuhur etmiştir” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası hakkında da bilgiler veren Başkan Gürkan, “Bu bina 14 ayda yapıldı. Bu 14 ay içinde bu bina yapılırken, aynı zamanda eş zamanlı başladığımız Devlet Su İşleri binası da yine 14 ayda yapılmıştır. Diğer rutin hizmetlere gelecek olursak, asfalt plenti, mucur tesisleri, Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Yaşam Merkezi, Rehabilitasyon merkezleri olsun, parklar ve yeşil alanlar olsun, yine yeşil alanların çoğaltılması olsun, çalışmalarımız hızla sürüyor. 5,5 ayda Engelsiz Yaşam Merkezimiz yapıldı. Bunlar Türkiye Cumhuriyetinde hep rekordur. Bu 14 ayda bitirilen bina akıllı binadır, yeşil binadır, üstünde güneş panelleri vardır, kendi enerjisini üretir. Aynı zamanda sistem merkezden kontrol edilebilecek akıllı bir binadır” şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu ise, “Sorumluluğunun idraki içinde olan, aynı zamanda derneğimize olan katkılarından dolayı şahsım ve derneğim adına size çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.