Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türel, Antalya’nın proje ve fırsatlarını Katarlı yatırımcılara anlatacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti. Fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türel, Antalya’nın proje ve fırsatlarını Katarlı yatırımcılara anlatacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti. Fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri tanıtacak olan Başkan Türel, Antalya’nın cazip yatırım fırsatlarını anlatacak.

Türkiye ile Katar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani düzeyinde yürütülen yoğun diplomatik ilişkilerin meyvesi olan EXPO Turkey by Qatar Fuarı bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Katar’ın başkenti Doha’da 15-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuara Antalya Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. Yalnızca Türkiye’den ve Katar’dan firma, kurum ve kuruluşların katılımına açık olan fuarla, iki ülkenin ekonomik ilişkilerini kuvvetlendirmek ve bölgede etkin bir ticari güç olması amaçlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapındaki vizyon projelerine yatırımcı ilgisini çekmek, Antalya’nın diğer yatırım imkanlarını tanıtmak üzere Katar’a gitti. Başkan Türel, dünyanın en büyük yatırım firmalarının katıldığı fuarda, Katar şirketlerini, Katarlı yatırımcıları, Antalya’nın geleceğindeki fırsatları ortaya çıkarmada birlikte çalışmaya davet edecek. Türel, Kruvaziyer Liman, Boğaçayı Projesi, yat limanı ve marina projeleri, Tünektepe Projesi gibi Antalya’nın değerini artıracak dünya çapındaki projeleri tanıtarak, potansiyellerini anlatacak, cazip yatırım fırsatı arayan Katarlı yatırımcılara “Antalya’ya gelin” diyecek. Başkan Türel, 2 günlük Katar programının ardından Antalya’ya dönecek.

Geçtiğimiz yıl 19-21 Nisan’da düzenlenen ‘EXPO Turkey by Qatar’a Türkiye’den farklı sektörlerden 154 firma katıldı. Fuarda toplam 1000 kayıtlı toplantı gerçekleştirildi. Birçok firma stantlarında sergiledikleri ürünleri dahi satarken, katılımcı kurumlar da verimli ve başarılı sonuçlara imza attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.