Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TURBEM’den Cumhuriyet Bayramı’na yakışır etkinlik

‘Siz yeter ki hayal edin’ sloganıyla yola çıkan Turgutlu Belediyesi Gençlik Merkezi, Cumhuriyetin 94. yılı onuruna Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Fakültesi öğrencileri arasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Futbol Turnuvası...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TURBEM’den Cumhuriyet Bayramı’na yakışır etkinlik

‘Siz yeter ki hayal edin’ sloganıyla yola çıkan Turgutlu Belediyesi Gençlik Merkezi, Cumhuriyetin 94. yılı onuruna Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Fakültesi öğrencileri arasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Futbol Turnuvası gerçekleştirilecek.

Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin katılacağı turnuvada toplamda 12 takım kozlarını paylaşacak. Tamamıyla öğrencilerden oluşacak takımlar, büyük ödül olan şampiyona kupası için mücadele edecek. Kazanan takım oyuncularına ve turnuvanın gol kralına madalya takdim edilecek.

Gençlerin bedensel ve tinsel olgunluklarına katkıda bulunacak her türlü çalışmanın destekçisi olduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “29 Ekim gibi anlamlı bir günde, ’Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlarken gençlerimizi bir futbol turnuvası ile buluşturmayı hedefledik. 12 olarak belirlediğimiz takım kontenjanın şuanda dolmak üzere olduğu sevindirici bir gelişme olmuştur. Turgutlulu hemşehrilerimizin ve özellikle genç kardeşlerimizin TURBEM’e olan ilgisinin her geçen gün arttığını görmek, şahsımı ve ekibimi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben şimdiden tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.