Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TURBEM +1 Kafe Selvilitepe ÇKSM’yi ağırladı

Turgutlu’da engelli öğrencilerin gönüllü olarak çalıştığı ve Turgutlu Belediyesi’nin engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasında önemli rol oynadığı TURBEM +1 Kafe’ye ilgi her geçen gün artarak devam ederken, kafe bu kez Manisa...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TURBEM +1 Kafe Selvilitepe ÇKSM’yi ağırladı

Turgutlu’da engelli öğrencilerin gönüllü olarak çalıştığı ve Turgutlu Belediyesi’nin engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasında önemli rol oynadığı TURBEM +1 Kafe’ye ilgi her geçen gün artarak devam ederken, kafe bu kez Manisa Büyükşehir Belediyesi Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrenci ve öğretmenlerine ev sahipliği yaptı.

Her geçen gün artan sevgi ve ilgi ile misafirlerini ağırlayan +1 Kafe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. 15 engelli öğrencinin gönüllü olarak görev yaptığı +1 Kafe’nin minik konukları sağlıklı ürünler ile kahvaltılarını yaparken, kafe çalışanlarıyla da keyifli vakit geçirdi. +1 Kafe’ye sık sık geleceklerini belirten Selvilitepe ÇKSM öğretmen ve öğrencileri böyle bir kafeyi hizmete soktuğı için Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkürlerini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.