Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜPRAŞ’ın Tercihi Linde Gaz Oldu

Ülkenin lider sanayi kuruluşu Tüpraş, proseslerinde endüstriyel gaz ihtiyacını karşılamak üzere Linde Gaz A.Ş. ile yeni bir işbirliğine imza attı. İzmit rafinerisine kurulacak Azot üretim tesisinin 2017’de faaliyete geçmesi planlanıyor.Azot...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülkenin lider sanayi kuruluşu Tüpraş, proseslerinde endüstriyel gaz ihtiyacını karşılamak üzere Linde Gaz A.Ş. ile yeni bir işbirliğine imza attı. İzmit rafinerisine kurulacak Azot üretim tesisinin 2017’de faaliyete geçmesi planlanıyor.
Azot üretim tesisleri, güvenli ve kesintisiz tedariğin sağlanmasının yanı sıra kullanılan ileri teknoloji sayesinde prosesin uzaktan izlenip kontrol edilebilmesine olanak vermekte aynı zamanda ürün safiyet kontrolü, anında arıza uyarı tespiti gibi bir çok gelişmiş teknolojiyi de içerisinde barındırmaktadır.
Tüpraş ile Linde arasında imzalanan sözleşme kapsamında üretim için gerekli olan kesintisiz gaz tedariği sağlanırken bu anlaşmayla Tüpraş ve Linde yıllardır süregelen işbirliklerini de pekiştirmiş oldu.
Yatırıma ilişkin bilgi veren Linde Gaz A.Ş. Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, "Linde’nin ileri teknolojisi ile hayata geçirilen Azot, Oksijen ve Hidrojen Yerinde Üretim Tesisleri, Türk sanayicisine sadece yatırım, finansman ve işletme avantajlarını sunmakla kalmıyor aynı zamanda ana iş kollarına odaklanma fırsatını getiriyor. Bugün, Linde’nin dünya genelinde 1.000’i aşkın Yerinde Üretim Tesisi bulunmakta olup Türkiye’de ise Karbon Elyaf, beyaz eşya, margarin, cam, demirçelik ve petrokimya sektörlerinin önde gelen şirketlerine bu teknolojimiz ile hizmet sunmaktayız. Linde Türkiye olarak ülkenin lider sanayi kuruluşu olan Tüpraş’ın İzmit rafinerisine yeni bir Azot üretim tesisi kuracak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.