Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’de Yüksek Kesimlere Kar Yağdı

Tunceli’de Munzur Dağları ile yüksek kesimlere kar yağdı.Tunceli’de iki günden bu yana hava sıcaklığındaki düşüş nedeniyle başta Munzur Dağları olmak üzere kentin yüksek kesimlerine kar yağdı. Mayıs ayının sonunda yüksek kesimlere...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli’de Munzur Dağları ile yüksek kesimlere kar yağdı.
Tunceli’de iki günden bu yana hava sıcaklığındaki düşüş nedeniyle başta Munzur Dağları olmak üzere kentin yüksek kesimlerine kar yağdı. Mayıs ayının sonunda yüksek kesimlere yağan kara şaşırdıklarını ifade eden vatandaşlar, yine de yeşil örtü ile karın güzel bir görüntü oluşturduğunu söyledi. Ozan Yıldırım isimli vatandaş, "Dersim doğasıyla, insanıyla, coğrafyasıyla görülmesi gereken bir yer. Doğamızı çok seviyorum. İnsanların doğamıza sahip çıkmasını istiyorum. Şu anda Mayıs ayının son haftasında olmamıza rağmen gördüğünüz gibi Hel Dağlarına kar yağmış durumda" dedi.
Yunus Atan isimli vatandaş ise, "Dersim coğrafyası görülmesi gereken yerlerden bir tanesi. Bahar mevsiminin son günleri olmasına rağmen Hel Dağlarına kar yağmış durumda. Üç mevsimi bir arada yaşıyoruz. Herkesin gelip bu güzellikleri görmesini istiyoruz" diye konuştu.
Yağışın ardından Pülümür ve Munzur nehirlerindeki su seviyesinde ciddi yükselme oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.