Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli Belediyesi’nden 5 bin kişiye aşure dağıtımı

Tunceli Belediyesi, Muharrem oruçlarının bitmesinin ardından yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirdi.Tunceli Belediyesi, Muharrem oruçlarının bitmesinin ardından Belediye Yeraltı Çarşısı üzerinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi....

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli Belediyesi’nden 5 bin kişiye aşure dağıtımı
Tunceli Belediyesi, Muharrem oruçlarının bitmesinin ardından yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirdi.
Tunceli Belediyesi, Muharrem oruçlarının bitmesinin ardından Belediye Yeraltı Çarşısı üzerinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye, vatandaşların yanı sıra ilde bulunan rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları ile cezaevine de aşure gönderdi. Aşure dağıtımına HDP Milletvekili Alican Önlü, Belediye Eşbaşkanları Mehmet Ali Bul ve Nurhayat Altun ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Alevi Dedesi İbrahim Kete’nin aşure duası vermesinin ardından Belediye Eşbaşkanları Mehmet Ali Bul ve Nurhayat Altun tutulan oruçların, yapılan hayırların kabul olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından eşbaşkanlar tarafından katılımcılara aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Belediye tarafından vatandaşların yanı sıra rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları ve cezaevine aşure dağıtımı gerçekleştirileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.