Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD’dan Vali Canbolat’a Hayırlı Olsun Ziyareti…

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valiliği görevine atanan Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜMSİAD’dan Vali Canbolat’a Hayırlı Olsun Ziyareti…

TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Canbolat’a bilgilendirmelerde bulunan heyet, Bursa ve Türkiye ekonomisine istişarelerde bulundular.

“Bu ülke hepimizin”

TÜMSİAD’ın kurulduğu günden bu yana devletinin yanında ve milletinin hizmetinde bulunduğunu ifade eden TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “Bu ülke hepimizin. Biz de bu sorumluluğun bilinciyle hareket ederek her zaman ülkemize ve şehrimize hizmet etmeye çalıştık ve hiçbir beklentimiz olmadan bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. TÜMSİAD olarak şehrimize faydamızın dokunacağı her konuda Bursa Valiliği’nin yanında olmaya hazırız” dedi.

Yaşanan ekonomik süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Arslan, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreci işadamlarımız, devlet büyüklerimiz ve milletimiz elele verip, güçlü şekilde birlik olarak atlatacağımıza inanıyoruz. Yıllardır ülkemizin üzerine oynanan oyunların farkındayız ve her zaman bunların karşısında dimdik duracağız” diye konuştu.

“Burası hizmet makamı”

TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Valisi Yakup Canbolat ise, amacının Bursa’ya ve ülkemize hizmet etmek, şehri daha yukarı taşımak olduğunu söyledi. Vali Canbolat, “Günümüzde yönetim şekilleri artık çok yönlü oldu. Şehrin tüm paydaşlarıyla bir araya gelip, istişarelerle karar almalıyız. Bizlerin tüm dernek ve STK’lara kapısı açık. Burası hizmet makamı ve bizler de millete olan hizmet borcumuzu en iyi şekilde ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin güçlü ve kabiliyetli bir ülke olduğuna vurgulayan Vali Canbolat, “Yaşanılan ekonomik saldırılar karşısında, ülkemiz direncini gösterdi. Devletimizin aldığı tedbirlerle birlikte bu süreci en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyorum. Burada işadamlarımıza da önemli sorumluluklar düşüyor. Ekonominin canlı tutulması, üretimin devam edip, ihracatın artması için, sanayicilerimiz tüm gayretleriyle çalışmalı” dedi.

Ziyaretin sonunda TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’ın uzun ve başarılı bir hizmeti dönemi geçirmesini dilediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.