Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD’dan SGK İl Müdürü Karaca’ya Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi, Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürü Erhan Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜMSİAD’dan SGK İl Müdürü Karaca’ya Ziyaret

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Bursa’daki kamu kurumlarına yaptığı nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. TÜMSİAD Bursa’nın son durağı SGK İl Müdürlüğü oldu.

Ziyarette, TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. TÜMSİAD Bursa’nın çalışmaları ve etkinlikleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başkan Osman Arslan, SGK İl Müdürü Erhan Karaca’yla iş dünyasının talepleri doğrultusunda istişarelerde bulundu.

“İlk ağızdan bilgi alıyoruz”

Ziyareti değerlendiren Arslan şunları söyledi: “Bursa’da görev yapan bürokratlarımızla ilişkilerimizi geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Böylece hem üye taleplerini iletme şansı yakalıyor hem de kurumlarımızın ilgili konulardaki gelişmelerini ilk ağızdan öğreniyoruz. Bizler KOBİ ağırlık bir STK olarak, gelişmeleri yakından takip etmeye özen gösteriyoruz. Bu ziyaretleri periyodik bir şekilde yapacağız. Müdürümüze görevlerinde başarılar diliyorum.”

TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden SGK İl Müdürü Erhan Karaca da,  TÜMSİAD Bursa heyetine, SGK mevzuatındaki değişiklikler ve iş dünyasını ilgilendiren diğer konulardaki gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Yapılan ziyaretin ardından TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, SGK İl Müdürü Erhan Karaca’ ya plaket takdim etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.