Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol:

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Saldırıyı ve yapılmak istenen işgali Türk halkı önlemiştir” dedi.Genel Başkan Ömer Salih Erol, Gaziantep Tüm Bel-Sen Şube Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol:
Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Saldırıyı ve yapılmak istenen işgali Türk halkı önlemiştir” dedi.
Genel Başkan Ömer Salih Erol, Gaziantep Tüm Bel-Sen Şube Başkanı E. Bekir Hançerkıran ve şube yöneticileri ile birlikte Gaziantep’teki sendika binasında yaptığı basın açıklamasında, FETÖ’ye bağlı bir grup tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi ile sonrasındaki operasyonları değerlendirdi. Genel Başkan Erol, 15 Temmuz gecesinin ülkedeki en kanlı darbe girişimlerinden biri olduğunu belirterek, “Emperyalist güçler FETÖ terör örgütüyle birlikte Türk Devleti’ni işgal etme girişiminde bulunmuşlardır. Türk milletinin birliğini, bütünlüğünü, demokrasisini parlamenter sistemin kalbine saldırarak, Cumhuriyet tarihinin en kanlı darbe girişimini yapmışlardır. 15 Temmuz FETÖ, bu kanlı darbe girişimine Türk halkı sağduyuyla vatan severliğiyle demokrasisine parlamenter sistemine ve Cumhuriyet değerlerine sahip, çıkarak birlik beraberlik içerisinde vatan savunması yaparak, en güzel cevabı vermiştir. Saldırıyı ve yapılmak istenen işgali Türk halkı önlemiştir” dedi.
Erol, Tüm Bel-Sen’in insan hakları ihlallerine ve darbelere karşı kurulduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.