Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜ’lü akademisyenler ‘Saygın bilimsel dergilerde yazarlık ve hakemlik’ seminerinde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Seminer Salonu’nda “Saygın Bilimsel Dergilerde Yazarlık ve Hakemlik” isimli seminer gerçekleştirildi.Seminere, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜ’lü akademisyenler ‘Saygın bilimsel dergilerde yazarlık ve hakemlik’ seminerinde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Seminer Salonu’nda “Saygın Bilimsel Dergilerde Yazarlık ve Hakemlik” isimli seminer gerçekleştirildi.

Seminere, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir tarafından davet edilen Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Otorinolarengoloji Arşivi Dergisi editörü Prof. Dr. Taner Kemal Erdağ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, seminerde bir sunum gerçekleştirerek bilimsel yayın, araştırma etiği ve önemli indekslere kabul süreçleri hakkında güncel ve önemli bilgileri paylaştı.

Seminer sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Kemal Erdağ’a teşekkür plaketi ve hediye takdiminde bulunuldu.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi’nin SCIE’ye kabulü sürecinde editör yardımcılığı, Pubmed ve Medline’a kabulü ile etki faktörünün artırılması sürecinde de editörlük görevi yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, seminer programının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi editörü Prof. Dr. Mustafa Edremitlioğlu ve Yayın Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirerek yeni bir derginin planlanması konusunda bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Toplantı sonunda konuşan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Akçalı, alanında yetkin iki akademisyenden uluslararası bilimsel yayıncılık standartları, dergi yapılanması ile yayın etiği gibi konularda güncel bilgileri aldıkları için ayrıca mutluluk duyduklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.