Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüketici Ödülleri Sahiplerini Buluyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 9’uncu Geleneksel Tüketici Hakları Ödül Töreni, 15 Mart Salı günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.Törende, tüketici hakları alanında...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 9’uncu Geleneksel Tüketici Hakları Ödül Töreni, 15 Mart Salı günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Törende, tüketici hakları alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile bilinçli tüketicilere, tüketici memnuniyetini ilke edinen firmalara ve bilimsel çalışma sahiplerine ödülleri takdim edilecek. Program sonunda Tüketici Hakları konulu Karikatür Yarışması kapsamında dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerine ödülleri verilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı Tüketici Hakları Zabıta Amirliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Tüketiciyi Koruma Haftası (15 - 21 Mart) kapsamında, yılın bilinçli tüketici ve üreticileri ödüllendirecek. Tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla düzenlenen 9’uncu Geleneksel Tüketici Hakları Ödül Töreni, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 15 Mart Salı günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.
Ödül Töreni’nde; tüketici hakları alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile bilinçli tüketicilere, tüketici memnuniyetini ilke edinen firmalara ve bilimsel çalışma sahiplerine, 2015 yılında yaptıkları faaliyetleri dikkate alınarak ödülleri takdim edilecek.
EN GÜZEL KARİKATÜRLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Törenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, eğitim çağındaki gençleri tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği Tüketici Hakları konulu Karikatür Yarışması kapsamında dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerine ödülleri verilecek. Yarışmanın birincisi dizüstü bilgisayar, ikincisi fotoğraf makinesi, üçüncüsü ise; bisiklet almaya hak kazanacak.
Ödül verilecek kategoriler:Tüketici Özel Ödülü, Bilimsel Çalışma Ödülü, Radyo- Televizyon Programı Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü, Yazılı Basın Tüketici Ödülü, Bilinçli Tüketici Ödülü
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.