Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜGVA’dan darbeye tepki

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ Temsilciliği Başkanı Emrah Hekim ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan askeri darbeyi kınadı.Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Tuğlalı Park’ta bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ Temsilciliği Başkanı Emrah Hekim ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan askeri darbeyi kınadı.
Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Tuğlalı Park’ta bir araya gelen TÜGVA Tekirdağ Temsilciliği Başkanı Emrah Hekim ve Yönetim Kurulu, FETÖ tarafından yapılan hain askeri darbeyi kınadı.
“Başkumandanımız’ın emrindeyiz”
FETÖ darbesine karşı her daim dik duracaklarını belirten Emrah Hekim, “Türkiye’nin gençliği olarak, millete silah doğrultanlara karşı bildirimizdir. 15 Temmuz günü devletimizin içine sızan Fethullahçı Terör Örgütü milisleri, milletin vergisiyle alınan. Savunma silahlarıyla masum kolluk kuvvetlerimizi, ve milletimizin kanını akıtmak suretiyle, milletin iradesine kastetmiştir. Ancak milletimiz, her zaman olduğu gibi tanka, topa, tüfeğe ve uçağa aldırmadan göğsünü zırh gibi gerdiği imanıyla bu darbe girişimini bastırmıştır. Şimdi bize düşen, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve Başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektir. Dosta güç veren, zalime ve haine korku salan meydanlardaki dik ve imanlı duruşumuzu, Başkumandanımız’dan gelecek 2. bir emre kadar yılmadan, yorulmadan ve uyumadan devam ettireceğiz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.