Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tügiad Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı:

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, Ankara’da yaşanan terör saldırısını yapanları lanetlediğini ifade ederek, “Tırmandırılan teröre karşı yılgınlığa kapılmadan milletçe kenetlenerek...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, Ankara’da yaşanan terör saldırısını yapanları lanetlediğini ifade ederek, “Tırmandırılan teröre karşı yılgınlığa kapılmadan milletçe kenetlenerek tek vücut olup, terörün kökünü kazımalıyız” dedi.
Naslı yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Genç işadamları olarak milletçe bizi üzüntüye boğan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletçe acılıyız. Ancak bu acılar bizi yıldırmamalı, daha fazla kenetlenmeli, birlik ve mücadele ruhunu daha da güçlendirmeliyiz. Dış güçlerin maşası olan terör örgütlerinin asıl amacı huzur ve istikrarımızı bozmak, Türkiye’nin kalkınmasına, ekonomik gelişimine engel olmaktır. Bölücü terör, geçmişte uzun yıllar boyu Türkiye’nin enerjisini boşa tüketti, binlerce insanımızın hayatına mal oldu, kaynaklarını heba etti, ekonomisine zarar verdi, kalkınma ve ilerlemesini geciktirdi. Ancak terör artık bunu başaramayacak, bu amacına ulaşamayacaktır. Birlik ve dirliğimizi bozamayacaklar. Bölücü terör örgütleri derhal silah bırakıp saldırılarına son vermelidir. Terör odakları hain amaçlarına asla ulaşamayacaklarını iyi bilmelidir. Türkiye güçlü bir ülkedir. Teröre karşı taviz vermeden, yılgınlığa kapılmadan, milli birlik duygusu içinde yekvücut olup son terörist de etkisiz hale getirilene kadar kararlılıkla mücadele edeceğimiz, onları tarihin çöplüğüne göndereceğimiz bilinmelidir. Türkiye bu terörün üstesinden gelecektir. Türkiye, birlik ruhu içinde kalkınmasına, ilerlemesine devam edecektir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.