Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuğgeneral Sağır ve 7 askeri personel adliyeye sevk edildi

Sivas’ta, darbe girişimi sonrası gözaltına alınan 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır ile askeri hakim ve savcılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.Darbe girişimi sonrası...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta, darbe girişimi sonrası gözaltına alınan 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır ile askeri hakim ve savcılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Darbe girişimi sonrası Sivas’ta gözaltına alınan 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, üsteğmenler İsmail Siyahgül, Fatih Taşkın, Mustafa Bozkurt, Hasan Hüseyin Şahin, Cengiz Topal, İsa Yılmaz ve teğmen Ali Seval akşam saatlerinde Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Tuğgeneral Sağır ile askeri hakim ve savcılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki askerlerin emniyette sorgulanmadığı, savcılıkta ifade vereceği öğrenildi. Bu arada Tuğgeneral Sağır, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Valiliğe gelerek geceyi burada geçirip il protokol üyeleri ile birlikte balkondan halkı selamlamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.