Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tugay Komutanı Belediye Başkanı’ndan araçların kaldırılmasını istedi

Şanliurfa’da Tugay Komutanı Albay İsmail Güzeller, Kendisini Kışlada Ziyarete Gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den Kışladaki Çöplerin Kaldırılması İçin Darbe Girişiminin Olduğu Gece Kapının Önüne Park Edilen Belediye Araçlarının Kaldırılmasını İstedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tugay Komutanı Belediye Başkanı’ndan araçların kaldırılmasını istedi
Şanlıurfa’da Tugay Komutanı Albay İsmail Güzeller, kendisini kışlada ziyarete gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den kışladaki çöplerin kaldırılması için darbe girişiminin olduğu gece kapının önüne park edilen belediye araçlarının kaldırılmasını istedi.
Şanlıurfa’da gözaltına alınan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Metin Alpcan’ın yerine vekaleten getirilen Albay İsmail Güzeller, kendisini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den içerideki çöpleri atabilmek için kışlanın kapısının önüne park edilen ve giriş çıkışları engelleyen belediye araçlarının kaldırılmasını rica etti. Ziyarette Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Albay Güzeller’le bir süre Tugay’ın kapısında sohbet etti. Kendilerinden bir istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Ekinci’ye Albay Güzeller, "Erzaklarımız dün bizlere geldi. Çöp sıkıntımız var. Çöplerimizi almamız lazım çünkü kaç gündür çok arabası içeri girmiyor" şeklinde konuşarak Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den kapıdaki araçların kaldırılması ve içerideki çöplerin alınması için ricada bulundu. Albay Güzeller’in bu talebi üzerine Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, araçların kapıdan kaldırılması ve Tugay Komutanlığı içindeki çöplerin alınması talimatını verdi.
Albay Güzeller, "Bu ordu milletin ordusudur. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Dün de milletin ordusuydu, bugün de, yarın da milletin ordusudur. İçimizden çıkan hainler bunun karşılığını alacaklardır zaten. Bizler sizler için varız, bundan emin olabilirsiniz. Şanlıurfa halkımız rahat olsun, huzurlu olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Ekinci ise, Şanlıurfa halkının da ordusunu sevdiğini ve ordusunun her zaman yanında olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.