Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜED Uludağ Şubesi’nden Başkan Aktaş’a Ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.  

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜED Uludağ Şubesi’nden Başkan Aktaş’a Ziyaret

TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Pars, derneğin kurulduğu günden bugüne hak arama mücadelesini sürdürdüğünü vurgulayarak, “550 bin emeklinin olduğu Bursa’da derneğimizin 10 bin üyesi  var. Bu üyelerimizin bir çatı altında toplanabileceği bir lokal, içinde çok amaçlı bir toplantı salonu, çocukları ve torunları için oyun parkının olacağı bir alan, emeklilerin gönül rahatlığıyla gidebileceği ve ulaşım açısından kolay olan bir alanın sosyal yaşam merkezi olarak projelendirilip hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu güne kadarki bütün büyükşehir belediye başkanlarına bu talebimizi ilettik, ancak bir sonuç alamadık. Umarım bu talebimiz dikkate alınır” dedi. Dernek üyeleri için BURULAŞ’tan indirim talebinde bulunan Başkan Pars, ziyarette, Belediye  Başkanı  Alinur Aktaş’a dernek broşürünü , dernek dergisini , Bursa’da ve Türkiye’de  emeklilerin beklentileri ile ilgili bir dosya sundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Bursa’daki başarılı çalışmaları için Kenan Pars’ teşekkür ederken,  Bursa’da emeklilerle ilgili yapılacak olan çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Başkan Aktaş, emeklilere her zaman kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, “Emeklilerimizin çektiği sıkıntıyı çok iyi biliyoruz. Dernek Başkanı Pars’ın üyeleri için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve verdiği çabayı takdirle karşılıyoruz. Emeklilerimizin yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için elimizden gelen bütün gayreti yapacağız. Bize iletilen taleplerle ilgili de elimizden geleni yapacağız En kısa sürede derneğinize güzel haberler vereceğimizi umut ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.