Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın: “Şoför Esnafının Sorunlarını Bilen Bir Başbakan Var”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümeti oluşturan yeni kabinenin çok deneyimli ve sorunları bilen bir kadro olduğunu vurguladı.TŞOF Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümeti oluşturan yeni kabinenin çok deneyimli ve sorunları bilen bir kadro olduğunu vurguladı.
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümeti oluşturan yeni kabinenin çok deneyimli ve sorunları bilen bir kadro olduğunu kaydederek,“Öncelikle, sorunlarımız başta 65’inci hükümetin yeni Başbakanı Binali Yıldırım ve kabinesi tarafından çok iyi bilinmektedir. Şoför esnafımızın sorunlarının bu tecrübeli iktidar tarafından kısa zamanda çözüme kavuşacağına inancımız sonsuzdur. Kısa süre içerisinde hükümetimizin kurulması, tecrübeli ve icraatçı bakanlardan oluşması camiamız acısından çok önemli. Çünkü yeni kabine ekonomiye güven veriyor. Siyasi olarak istikrar sağlandı. Ekonomik alanda da istikrarın sağlanması ile sorunlarımızın kısa sürede çözüleceğine inancımız sonsuzdur” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.