Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TŞOF Başkanı Apaydın: “Gençlerimiz Ülkemizin Teminatıdır”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.Türkiye Cumhuriyeti’nin 19 Mayıs 1919’da başlayan yüce milletimizin...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 19 Mayıs 1919’da başlayan yüce milletimizin tüm fertlerinin göstermiş olduğu topyekun bir direniş ve bağımsızlık mücadelesi ile meşakkatli bir süreç sonunda kurulduğunu ifade eden TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“19 Mayıs 1919 tarihi milletimizin adeta yeniden doğduğu kutlu bir gündür ve aziz milletimizin gönlünde çok önemli bir yere sahiptir. İlk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan atılan Milli Mücadele süreci içerisinde Türk ulusu, Atatürk’ün önderliğinde başlatılan var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferl, uğrunda binlerce şehit vererek sonuçlandırmış, bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır. Milli Mücadele’nin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır.”
Büyük Önder Atatürk’ün her şeyden önce ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan etmesinin Türk gençliğine olan inancını ve güvenini gösterdiğinin altını çizen Apaydın, “19 Mayıs’ın Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla birlikte istiklal mücadelemizin meşalesi tutuşturulmuştur. Milletimizin bağımsızlık umutları tüm vatan topraklarına dalga dalga yayılarak inanca dönüşmüş ve devamında zafer gelmiştir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk gençliği de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ata’sının emaneti Cumhuriyetine sahip çıkacak, onun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstüne düşen görevi yerine getirecektir. Bu inançla tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.