Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TŞOF Başkanı Apaydın: “Çanakkale Zaferi Kardeşliğin Eseridir”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale Zaferi, kardeşliğimizin en önemli tarihi olayıdır” dedi.TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, 18 Mart Şehitleri...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale Zaferi, kardeşliğimizin en önemli tarihi olayıdır” dedi.
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101’inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “18 Mart 1915 tarihinde zaferle sonuçlanan Çanakkale Deniz Savaşları, daha sonra gerçekleşen kara savaşlarının da başarıya ulaşmasında çok önemli bir faktördür. Çanakkale Savaşları, bizim en ağır şartlar altında dahi asla yenilgiyi kabul etmeyeceğimizin, bağımsızlık dışında başka bir alternatifimizin olmadığının dünyaya açık ilanıdır. Millet olarak her zor zamanda bir araya gelmeyi, kenetlenmeyi nasıl başardığımızı, vatan söz konusu olduğunda kimsenin canını dahi düşünmediğini herkes çok iyi bilmektedir. Bugün bu birlik ve beraberliğe daha da fazla ihtiyaç duymaktayız. Ülke olarak bugün ulaştığımız noktayı en başta, vatan için canlarını feda etmekten çekinmeyen, vatan sevgisinin ne olduğunu, bağımsızlığın, özgürlüğün ne kadar yüce değerler içerdiğini gelecek nesillere gösteren kardeşliğin en güzel örneğini bu birlik ve beraberlik ruhuyla veren kahraman şehitlerimize borçluyuz. Bugünde ülke olarak 1915 ruhuna en çok ihtiyacımız olduğu günleri yaşıyoruz. Çünkü ülke olarak içerisinde bulunduğumuz terör belasından bizi yine inançlarımız ve kardeşliğimiz kurtaracaktır. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu adına bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale şehitlerimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle ve rahmetle anarken, kardeşliğimize mutlaka her zamankinden daha çok sahip çıkılmalıdır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.