Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TŞOF Başkanı Apaydın: “Bu Acıları Birbirimize Tutunarak Aşacağız”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İstanbul Veznecilerde meydana gelen patlamaya ilişkin, "Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İstanbul Veznecilerde meydana gelen patlamaya ilişkin, "Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur" dedi.
“TERÖR DÜNYA’NIN SORUNU”
7 si polis 4’ü sivil olmak üzere 11 vatandaşımızın hayatını kaybetmesini ve 36 kişinin yaralanmasına sebep olunan patlamayı canilik olarak niteleyen TŞOF Başkanı Apaydın, “Mübarek Ramazan ayının başında gerçekleştirilen bu terör saldırısı tamamen caniliktir. Terörü kim yaparsa ve kim desteklerse desteklesin sonuçta bu bir caniliktir ve hiçbir din terörü desteklememektedir. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen iç ve dış terör örgütleri bu istek ve arzularına kavuşamayacaklar. Dökülen kanların hesabı mutlaka sorulacaktır. Bu hain saldırı; masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılmıştır. Şundan eminiz ki, bu olayların müsebbipleri yüce Türk adaleti önüne en kısa zamanda çıkarılarak en ağır cezaya çarptırılacaktırlar. Terör sadece ülkemizin değil tüm dünyanın sorunudur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen tüm şer güçleri pişman olacak ve en acı şekilde hesabını vereceklerdir. Türk Şoför camiası olarak bu alçak saldırıda hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.