Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSK’dan Kandil Ve Gara Kampına Hava Harekatı

Irak’ın kuzeyinde yapılan keşifler sonucu Kandil ve Gara bölgelerinde tespit edilen yeni hedeflere 11 uçakla hava harekatı düzenlendi. 45 teröristin etkisiz hale getirildiği harekatta, bölücü terör örgütünün silah depoları ve Katyuşa...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Irak’ın kuzeyinde yapılan keşifler sonucu Kandil ve Gara bölgelerinde tespit edilen yeni hedeflere 11 uçakla hava harekatı düzenlendi. 45 teröristin etkisiz hale getirildiği harekatta, bölücü terör örgütünün silah depoları ve Katyuşa silah mevzileri imha edildi.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, dün gece 03.20-05.30 saatleri arasında Irak’ın kuzeyinde yapılan keşifler neticesinde Kandil, Gara bölgelerinde tespit edilen yeni hedeflere 9 F-16 ve 2 F-4 2020 savaş uçağıyla hava harekatı düzenlendiği, tespit edilen hedeflerin tam isabetle imha edildiği belirtildi. Açıklamada, "Müteakiben bölgede yapılan ilk belirlemelere göre icra edilen bu hava harekatında 45 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği, 2 silah deposu ve 2 Katyuşa silahının mevzileri ve içindeki mühimmatları ile beraber imha edildiği tespit edilmiştir. Bölgede tespit çalışmaları sürmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.