Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSK Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta devam eden ayrıntılı arama faaliyetlerinde bir teröristin gözaltına alındığını ve çok sayıda malzemenin ele geçirildiğini duyurdu.Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şırnak’ta...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta devam eden ayrıntılı arama faaliyetlerinde bir teröristin gözaltına alındığını ve çok sayıda malzemenin ele geçirildiğini duyurdu.
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şırnak’ta devam eden ayrıntılı arama faaliyetlerinde bir teröristin yakalanarak gözaltına alındığını, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 506 olduğunu bildirdi. Operasyonda ele geçirilen malzemeler ise şöyle:
“Bir keskin nişancı tüfeği, 24 adet mühimmatı, bir adet RPG-7 roketatar, sekiz el bombası, 10 piyade tüfeği şarjörü, 300 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir tabanca şarjörü, dört tabanca fişeği, altı hücum yeleği, bir sırt çantası.”
Ayrıca operasyon kapsamında 13 el yapımı patlayıcının da imha edildiği, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının ise bin 579 olduğu kaydedildi.
Van’da bölücü terör örgütünden kaçan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu, Bitlis’te icra edilen yol kontrolünde, araçlarında bölücü terör örgütüne götürmek üzere yaşam malzemeleri ele geçirilen iki yardım ve yatakçının yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.