Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSK: “Şemdinli’de 1 terörist etkisiz hale getirildi”

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak sınırının sıfır noktasına yapılan operasyonda bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle sağlanan sıcak temas sonucu çıkan çatışmada 1 teröristin yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı.Türk...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak sınırının sıfır noktasına yapılan operasyonda bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle sağlanan sıcak temas sonucu çıkan çatışmada 1 teröristin yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki birliklere Irak kuzeyinden havan ve diğer silahlarla tacizlerde bulunulması üzerine Irak kuzeyi sınırının sıfır noktasına operasyon yapıldığını, bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile sağlanan sıcak temas sonucu çıkan çatışmada 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Yaralı teröristin 2 Kaleşnikof piyade tüfeği ve 5 el bombası ile birlikte ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, bugüne kadar toplamda Şemdinli’de 65, Hakkâri’de 511 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.