Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSK: “Giresun’da Terörist Saldırıda 1 Asker Şehit Oldu”

Genelkurmay Başkanlığı, Giresun’da teröristlerin hain saldırısında yaralanan bir askerin hastanede şehit olduğunu bildirdi.Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Giresun Merkez Çaldağ Karkolu’nda bölücü terör örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Giresun’da teröristlerin hain saldırısında yaralanan bir askerin hastanede şehit olduğunu bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Giresun Merkez Çaldağ Karkolu’nda bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırıda yaralanan bir askerin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, “6 Mayıs 2016 Cuma günü Giresun/Merkez Çaldağ Jandarma Karakolu’na bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 18.45’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.