Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Truva atı nikah şahidi oldu

Çanakkale kordon boyunda bulunan Truva atı, ilginç bir olaya ev sahipliği yaptı. 9 yıl önce gezi için geldikleri Çanakkale’de tanışan çiftin nikahları, Truva atının altında kıyıldı.Başrolünü Brad Pitt’in oynadığı ‘Troy’ filminde...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale kordon boyunda bulunan Truva atı, ilginç bir olaya ev sahipliği yaptı. 9 yıl önce gezi için geldikleri Çanakkale’de tanışan çiftin nikahları, Truva atının altında kıyıldı.
Başrolünü Brad Pitt’in oynadığı ‘Troy’ filminde kullanılan, ardından da Çanakkale kordonboyunda sergilenen Truva atı, bu kez ilginç bir olaya şahitlik yaptı. 9 yıl önce Çanakkale ailesiyle Şehitliklerini gezmeye gelen Ceren Sevin Keleşli, burada geziye gelen Nevşehirli Yusuf Karataş ile tanıştı. Çanakkale’de birkaç kez daha karşılaşmalarının ardından arkadaşlığa başlayan çift, sonuçta da evlilik kararı aldı. Mimar olan Karataş ve özel bir şirkette satış sorumlusu olarak çalışan Keleşli, nikahlarını da Çanakkale’de yapmaya karar verdi.
Çiftin nikahları için kordon boyundaki Truva atı önüne nikah masası kuruldu. Çiftin nikahını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıydı. Nikahın ardından geline adını soran Gökhan, ‘Ceren Sevin Keleşli’ yanıtını alınca soruyu tekrar tekrar yineledi. Çevredekilerin de uyarısının ardından gelin ‘Ceren Sevin Karataş’ olarak düzeltince, Başkan Gökhan evlilik cüzdanını kendisine verdi. Nikahın ardından konuşan gelin Ceren Karataş, “Burada tanışmıştık. Çanakkale’yi seviyoruz. Akhilleus (Brad Pitt’in troy filminde canlandırdığı karakterin ismi) seviyoruz” dedi. Damat Yusuf Karataş, “9 yıl sürdü. Biraz uzun bir dönem oldu. Truva atının da bir önemi var burada. Biz de bu savaşı kazandık gibi bir şey oldu. 9 yıl sonra tanıştığımız yerde nikahı kıydık” diye konuştu.
Tanışma sürecini de anlatan gelin Ceren Sevin Karataş, “Ben ailemin yanına tatile gelmiştim. O da şehitliğe gelmiş. Fotoğraf çekerken tanıştık. Daha sonra birkaç kez daha karşılaştık. Arkadaş olduk” dedi. Çift ilk danslarını da Truva atının altında, kordonboyunda yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.