Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trump’ın damadı Kushner, Ağlama Duvarı’nı ziyaret etti

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP’IN DAMADI JARED KUSHNER, MESCİD’İ AKSA’NIN BATI DUVARI OLAN BURAK DUVARI’NI (AĞLAMA DUVARI) ZİYARET ETTİ.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2020 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2020 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trump’ın damadı Kushner, Ağlama Duvarı’nı ziyaret etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner, Mescid’i Aksa’nın batı duvarı olan Burak Duvarı’nı (Ağlama Duvarı) ziyaret etti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve kıdemli danışmanı Jared Kushner, İsrail ve BAE’nin 13 Ağustos’ta ABD’nin ara buluculuğunda ilişkilerin normalleşme anlaşması sonrasında İsrail’e gelerek Mescid’i Aksa’nın batı duvarı olan Burak Duvarı’nı (Ağlama Duvarı) dün ziyaret etti. Dünyanın tepkisini çeken anlaşma sonrası ABD ve İsrail ikili ilişkilerini geliştirecek adımlar atmaya devam ediyor. İsrail’e ziyarette bulunan Trump’ın damadı Kushner, İsrail hava yollarının bugün gerçekleştireceği Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) ilk ticari uçuşu öncesi işgal altındaki Doğu Kudüs’te Burak Duvarı’nı (Ağlama Duvarı) ziyaret etti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Kushner, dün Kudüs’te İsrail-Birleşik Arap Emirlikleri barış anlaşmalarıyla ilgili basına ortak açıklamalar yaparak anlaşmanın bölgede iyimserlik oluşturduğunu iddia etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.