Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TRT Genel Müdürü Göka Düzce’de

TRT Genel Müdürü Şenol Göka, film ve dizi çekimlerinin yapılabileceği yer bakmak için Düzce’ye geldi.Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in davetlisi olarak Düzce’ye gelen TRT Genel Müdürü Şenol Göka, film ve dizi platosu yapmak...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TRT Genel Müdürü Şenol Göka, film ve dizi çekimlerinin yapılabileceği yer bakmak için Düzce’ye geldi.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in davetlisi olarak Düzce’ye gelen TRT Genel Müdürü Şenol Göka, film ve dizi platosu yapmak için incelemelerde bulundu.
TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eski TRT Genel Müdürü Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney ve belediye personeli tarafından karşılandı.
Genel Müdür Göka, dizi ve film çekimi yapılacak yer arayışı içinde olduklarını bunun için Düzce’ye geldiklerini belirterek “Biliyorsunuz Türkiye’de dizi sektörü son derece gelişmiş durumda. Haftada onlarca dizi çekiliyor. Bunun için dizi yaptıran kurum, kuruluş veya şirketler yeni yeni mekanlar için arayış içinde. İstanbul’un dışını çıkarak mekanlar arıyorlar. Hem biraz merkeze yakın olacak, hem biraz ulaşımı rahat olacak olacak, aynı zamanda da bir çok ihtiyaca cevap verecek yerler düşünülüyor. Tabiat açısından karşılık verecek, bazı imkanlar açısından karşılık verecek, lojistik bakımdan imkanlar verecek, bu türden yer arayışında herkes. Bunun içinde kalıcı yerler oluşturabilir miyiz, setler oluşturabilir miyiz. Film platoları oluşturabilirmiyizin arayışı içindeyiz. Düzce hem sanat çevresine hem de dizilerin çekildi yerlere yakın bir bölge. Ulaşım açısından son derece elverişli burada uygun yer olabilirse her şeyiyle dizi çekilebilecek, film çekilebilecek yerler içinde önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyoruz bakacağız. Sayın Başkanımız Mehmet Keleş uzun süredir davet ediyordu. Ne kadar elverişli, ne kadar imkanlar sağlanır ihtiyaçlar nasıl giderilir buna bakacağız. Başkanımız Düzce için bir sunum yapılacak bunu görmek için buraya geldik” dedi.
Konuşmanın ardından ise Düzce Belediye Başkanı Genel Müdür Göka’ya Düzce’nin bu iş için ne kadar elverişli bir yer olduğunu anlatan sunum yaptı. Sonrasında ise alanlar gezildi.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TRT Genel Müdürü Şenol Göka’ya ziyaretin anısına cini bir vazo hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.