Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TREDAŞ teknolojik alt yapısını görücüye çıkardı

Global enerji sektörünün geleceğinin belirleneceği 23. Dünya Enerji Kongresi’ne katılan TREDAŞ, teknolojik alt yapısını yatırımcıların beğenisine sundu.Katılımcıların enerji sorunlarını ve çözümlerini küresel bir bakış açısıyla...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Global enerji sektörünün geleceğinin belirleneceği 23. Dünya Enerji Kongresi’ne katılan TREDAŞ, teknolojik alt yapısını yatırımcıların beğenisine sundu.
Katılımcıların enerji sorunlarını ve çözümlerini küresel bir bakış açısıyla daha iyi anlayabilmeleri için düzenlenen en önemli uluslararası enerji kongresi başladı. 1977 yılında 10. Dünya Enerji Kongresi’nin gerçekleştirildiği İstanbul, bu kez 23. Dünya Enerji Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. "Yeni Ufukları Kucaklamak" temasıyla düzenlenen Zirve’ye 82 ülkeden üst düzey katılım gerçekleşti.
Sanayinin önde gelen liderleri, uluslararası örgütler, medya kuruluşları, üniversiteler ve enerji sanayi birliklerinden gelen, 10 binden fazla enerji lideri, 23. Dünya Enerji Kongresi’nde, İstanbul’da bir araya geldi. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) de 23. Dünya Enerji Kongresi’nde yerini alan yerli kuruluşlardan biri oldu.
TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, TREDAŞ’ın kurduğu standı ziyaret edenlerle yakından ilgilenerek, geliştirdikleri teknoloji hakkında bilgilendirmeler yaptı. Basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan Sezer konuşmasına şu ifadelere yer verdi:
"Hayatın enerjisi olmak ana iddiamızdır"
"Dünya Enerji Kongresi’nde TREDAŞ olarak bulunmaktan çok büyük bir gurur duyuyoruz. Önümüzdeki 5 gün boyunca dünya enerji politikalarına yön veren ana oyuncular, ülkemizde enerji dünyasının geleceğini tartışıyor olacaklar. Enerji dünyasındaki dönüşüm ülkemizde konuşulacak. Biz de bunun bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Ayrıca TREDAŞ olarak özelleştirme sonrasında şirketimizi devraldıktan sonra çok büyük adımlar attık. Bizim için müşterilerimizin hayatına enerji katmak, hayatın enerjisi olmak ana iddiamızdır. Bu anlamda müşteri memnuniyetini ön plana alarak çok ciddi bir teknolojik alt yapı kurduk. Bu kongre vasıtasıyla bu kurduğumuz ileri teknolojik alt yapıyı, bu kongrenin seçkin yatırımcılarına sunmaktan büyük bir gurur duyuyoruz."
Hikmet Sezer, ziyaretçilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını da kaydetti. Teknolojilerini geliştirmek için ciddi bir çaba sarf ettikleri aktaran Sezer, "Burada altyapı bizim için sadece bir araç. Mühim olan bu aracı kullanarak müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak. Yavaş yavaş bunun neticelerini almaya başladık. Bu kongreye katılan ve bu işi çok iyi bilen profesyonellerin de yaptığımız işin ne kadar doğru ve faydalı olduğunu teyit etmesi bizi de ayrıca gururlandırıyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.