Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Traktörün arkasına bağlanan köpeği, sürücülerin dikkati kurtardı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, traktörün römorkuna bağladığı köpeğin, bir süre koşmasına karşın daha fazla dayanamayarak sürüklenmeye başladığını fark eden diğer sürücüler, traktör sürücüsünü durdurarak...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, traktörün römorkuna bağladığı köpeğin, bir süre koşmasına karşın daha fazla dayanamayarak sürüklenmeye başladığını fark eden diğer sürücüler, traktör sürücüsünü durdurarak köpeğin hayatta kalmasını sağladı.
Çorlu’da traktör römorkuna bağlanan bir köpeğin yolda sürüklendiği anlar güvenlik kameralara yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Çorlu yönünden Türkgücü yönüne gitmekte olan bir traktörün sürücüsü römorkun arkasına bağladığı köpekle yolda bir süre ilerledi. Römorkun ardından bir müddet koşan köpek, daha fazla dayanamayınca sürüklenmeye başladı.
Römorkun arkasında bağlı köpeğe eziyet çektirildiğini gören bir fabrikanın güvenlik görevlisi yola çıkarak duruma müdahale etti. Diğer sürücülerin de ikazı ile duran traktör sürücüsü römorka bağlı köpeğin ipini çözdü. Fabrika güvenlik görevlisinin yardımına koştuğu köpek, ortaya çıkan görüntülerin ardından, duruma müdahale eden hayvanseverler tarafından Çorlu Belediyesi Hayvan Bakım Merkezine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.