Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis son yolculuğuna uğurlandı

Isparta’da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Serkan Erkartal , memleketi Karabük’te toprağa verildi.Erkartal’ın naaşı görev yaptığı Isparta’da düzenlenen törenin ardından karayolu ile memleketi Karabük merkezdeki...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trafik kazasında hayatını kaybeden polis son yolculuğuna uğurlandı
Isparta’da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Serkan Erkartal , memleketi Karabük’te toprağa verildi.
Erkartal’ın naaşı görev yaptığı Isparta’da düzenlenen törenin ardından karayolu ile memleketi Karabük merkezdeki Beşbinevler Mahallesi Merkez Camisi’ne getirildi. İl Müftüsü Halil Bektaş’ın cenaze namazını kıldırdığı törene, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar ve meslektaşları katıldı.
Cenaze töreninde polisin babası Ahmet ve kardeşi Samet Erkartal’ın tabuta sarılarak ağladı. Baba ve kardeşi Vali Aktaş ve İl Emniyet Müdürü Tezsever teselli etti.
Polis memurunun cenazesi, 5000 evler mezarlığında toprağa verildi.
15 Temmuz Cuma günü darbe girişimi sonrası Isparta’nın Gönen ilçesinden görev yeri Gülistan Polis Merkezi Amirliğine giden polis memuru Serkan Erkartal, kullandığı aracın Isparta-Gönen karayolunun 10. kilometresinde refüjdeki ağaca çarpması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.