Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’da Gençlik Yürüyüşü’nde Şüpheli Varil Paniği

Trabzon’da Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen “Gençlik Yürüyüşü” öncesi yürüyüş güzergahında yol kenarında içerisinde varil bulunan park halindeki bir araç paniğe neden oldu. Polis ekipleri içinde varil olan araç nedeniyle yürüyüşün...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da Gençlik Yürüyüşü’nde Şüpheli Varil Paniği
Trabzon’da Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen “Gençlik Yürüyüşü” öncesi yürüyüş güzergahında yol kenarında içerisinde varil bulunan park halindeki bir araç paniğe neden oldu. Polis ekipleri içinde varil olan araç nedeniyle yürüyüşün başlamasını engellerken, araç yapılan inceleme sonrasında araç sahibi tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.
Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Trabzon’da “Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde dev Türk Bayrağıyla Valilik önünde toplanan öğrenciler, Kahramanmaraş Caddesi’nden Atatürk Alanı’na yürüyeceği sırada Hızırbey Camisi önünde yol kenarında içinde varil bulanan bir araç polis ekiplerinin dikkatini çekti. İçinde bomba olabileceği şüphesi nedeniyle yürüyüşün başlaması ertelenirken, araç sahibine ulaşılmaya çalışıldı. Yürüyüşün başlayacağı noktaya yaklaşık 100 metre mesafedeki araç kısa süreli paniğe neden olurken, öğrenciler meraklı gözlerle olan biteni izlemeye çalıştı. Bir süre sonra aracın sahibi aracının başına gelirken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ndeki işi için aracını yol kenarına çektiğini söylediği öğrenildi. Şahıs evraklarının incelenmesinin ardından aracıyla birlikte bölgeden ayrıldı. Polis ekipleri, 20 dakikalık bir gecikmenin ardından yürüyüşün başlamasını sağladı.
Trabzon’daki çeşitli okullardan yüzlerce öğrencinin katıldığı yürüyüş Trabzon Valiliği’nden başlayarak Atatürk alanı’nda son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.