Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon Valisi’nden "Trabzon’da sorun yok" açıklaması

Trabzon Valisi Yücel Yavuz gece yarısından sonra düzenlediği basın toplantısında Trabzon’da darbe girişimine bağlı olarak hiçbir sorun bulunmadığını belirtti.Trabzon Valisi Yücel Yavuz gece yarısından sonra Trabzon Valiliği’nde İl...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 03:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 03:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon Valisi’nden "Trabzon’da sorun yok" açıklaması
Trabzon Valisi Yücel Yavuz gece yarısından sonra düzenlediği basın toplantısında Trabzon’da darbe girişimine bağlı olarak hiçbir sorun bulunmadığını belirtti.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz gece yarısından sonra Trabzon Valiliği’nde İl Jandarma Komutanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri beraberinde basın açıklaması düzenledi. Yavuz, yaptığı açıklamada Trabzon’da hiçbir sorun bulunmadığını belirterek, “Bu gün akşam saat 22.00 sularında başlayan ve ülkemiz genelinde halkımızın duyarlılığını ortaya koymasına da vesile olan bir hukuk dışı demokrasimize ve ülkemizin huzuruna yönelik bir girişim meydana geldi. Bu yönü ile tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon ilimizde de, başta ben Trabzon Valisi olmak üzere devlet yönetiminde bulunan tüm kamu kurum ve kuruşları ile sivil toplum kuruluşlarımız tüm yetkili ya da kuruluşlar tam manası ile teyakkuz durumuna geçmiştir. İlimiz genelinde konuya ilişkin her hangi bir sorun asla ve asla meydana gelmemiştir. Gerek polis teşkilatımız gerek jandarma teşkilatımız bu konuyla ilgili emir komuta zinciri içerisinde görevinin başında yer almaktadır. İlimizde bulunan diğer silahlı kuvvetler unsurları ile ilgili de her hangi bir sorun şu an itibari ile bulunmamaktadır. Bu yönü ile kamuoyunun, Trabzon halkının rahat ve huzurlu olmasını özel olarak rica ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Devlet Başkanımızın, vatandaşımızın, halkımızın demokrasimize ve ülkemize sahip çıkması anlamındaki duyuruları, davetleri ve talimatları Trabzon’ da tam karşılığını bulmuştur. Tüm alanlar, tam manası ile vatandaşlarımızın, bayrağına, vatanına, ezanına ve kutsal değerlerine sahip çıktığının en güzel göstergesi olarak Trabzon ayaktadır” Şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.