Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon 2. Devlet Üniversitesi’ne Kavuşuyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a kurulması planlanan ikinci devlet üniversitesiyle ilgili YÖK’ün karar verdiğini belirterek, “İkinci Devlet Üniversitesi Trabzon’daki ilk ve büyük icraatlarımızdan birisi,...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a kurulması planlanan ikinci devlet üniversitesiyle ilgili YÖK’ün karar verdiğini belirterek, “İkinci Devlet Üniversitesi Trabzon’daki ilk ve büyük icraatlarımızdan birisi, bu üniversitemiz Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin yanında 2. Devlet Üniversitesi ile ilgili Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) kararının verildiğini ve onayın 23 Mart tarihinde çıktığını dile getiren Bakan Soylu, “İlgili kanun teklifi meclise gelecek. Türkiye’nin hızını kesmeye çalışanlar var. Biz yolumuza ve yolculuğumuza devam edeceğiz. İnanın hiç hız kesmedik. Trabzon’a İkinci Devlet Üniversitesi’ni Trabzon’umuzla buluşturacağız demiştik. Bu konuyla ilgili ilk somut adımı Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) attı, İkinci Devlet Üniversitesi Trabzon’daki ilk ve büyük icraatlarımızdan birisidir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.