Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Total’den Bursa’ya özel kampanya

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye A.Ş, 2018 yılında müşteri memnuniyetini artırma hedefi doğrultusunda yerel kampanyalar düzenleyerek, sürücülere özel fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Total’den Bursa’ya özel kampanya

CLUB TOTAL İLE %5 PUAN

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye A.Ş, 2018 yılında müşteri memnuniyetini artırma hedefi doğrultusunda yerel kampanyalar düzenleyerek, sürücülere özel fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk kampanya Bursa’da hayata geçiyor. Kampanya kapsamında, Club Total üyeleri, Bursa’da yer alan 23 Total istasyonundan yapacakları her 100 TL ve üzeri akaryakıt veya 50TL ve üzeri LPG alışverişlerinde anında %5 puan kazanacak ve bir sonraki alışverişlerinde bu puanları kullanabilecekler. 1 Mayıs ile 14 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dahilinde puan Total kazanmak için Club Total üyesi olmak ve tek seferde nakit, kredi kartı veya mobil ödeme ile akaryakıt için en az 100 TL, LPG için ise en az 50 TL’lik alışveriş yapmak yeterli olacak. Bursa’ya özel kampanya ile ilgili konuşan Total Oil Türkiye A.Ş Satış Direktörü Göker Gürkaya, Total açısından Bursa'nın en önemli illerden bir tanesi olduğuna dikkat çekti. Gürkaya, “Total  olarak müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda yerel bölge ve illerimize yönelik, özel kampanya ve fırsatlarla tüketicilerimizle daha da yakınlaşmak istiyoruz. Bursa bizim her zaman çok önem verdiğimiz bir il oldu, bu yüzden ilk yerel kampanyamızı Bursa’da ve sadece Bursa’ya özel olarak hayata geçirmek istedik” dedi. Sürücüler bu indirimlerden, kampanya süresi boyunca ve Club Total kullanım koşulları dahilinde, diledikleri kadar faydalanabilecekler. Kampanya, sadece Bursa’daki anlaşmalı Club Total üyesi Total istasyonlarında geçerli olacak.

ÜYE OLMAK ÇOK KOLAY

Club Total'e üye olmak için başvuru boşluk doğum tarihi boşluk araç plakası boşluk yazıp 3174’e SMS göndermek yeterli. Ayrıca akıllı telefonlardaki uygulama marketleri üzerinden TOTAL uygulamasını ücretsiz indirerek de kolayca üye olabilirsiniz. TOTAL uygulaması üzerinden sadece GSM numarası ile  Club Total sanal kart oluşturmak ve puanları takip etmek mümkün.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.