Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toros Kadınlarından ‘Kadına Şiddete Dur’ Etkinliği

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Pazartesi Pazarı’nda yaptıkları ürünleri satan kadınlar, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde” bir dizi etkinlik düzenleyerek kadına şiddet konusunda farkındalık...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toros Kadınlarından ‘Kadına Şiddete Dur’ Etkinliği

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Pazartesi Pazarı’nda yaptıkları ürünleri satan kadınlar, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde” bir dizi etkinlik düzenleyerek kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturacak. Her Cumartesi günü Pazartesi Pazarı’nda yaptıkları ürünleri satan kadınlar, bu Cumartesi Günü Saat 14.00’de Manavgatlı kadınlarla buluşarak “Kadına Yönelik Şiddete Dur” diyecek.

Etkinlikte Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Sebahat Çevik, Antalya Barosu Manavgat Temsilciliği bünyesinde kurulan Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Umut Çiftçi, Toros Kadınları Emek Pazarı Temsilcisi ve üretici kadınlar, bilgilendirme konuşmaları yapacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kadınların böylesine önemli bir konuda farkındalık yaratma çalışması yürütmelerinin sevindirici olduğunu söyledi. Kadına yönelik şiddetin önemli sorunlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak bizler de kadınlarımızın toplum içerisinde daha çok yer edinebilmesi, ekonomik koşullarını iyileştirmesi amacıyla kurduğumuz Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki kadınlarımızla birlikte bu günle ilgili kentimizde bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Tüm halkımızı 25 Kasım Cumartesi günü Saat 14.00’de Pazartesi Pazarı’ndaki ‘Kadına Şiddete Dur’ etkinliğimize bekliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.