Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toros, adaylığını açıkladı

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresi için adaylığını açıklayan Alaattin Toros, basınla bir araya geldi.Kent merkezinde görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Alaattin Toros, 4 Şubat 2018 günü yapılacak olan Zonguldak...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toros, adaylığını açıkladı

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresi için adaylığını açıklayan Alaattin Toros, basınla bir araya geldi.

Kent merkezinde görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Alaattin Toros, 4 Şubat 2018 günü yapılacak olan Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde aday olacağını açıkladı.

Toros, şoför arkadaşlarının ısrarı üzerine aday olduğunu açıkladı. Toros, “4 Şubat’ta Şoförler Odası Başkanlık seçimi var. Ben Alaattin Toros olarak şoför arkadaşların yoğun ısrarları üzerine aday oldum. Boşluk olduğunu ve bu boşluğu doldurmamı istediler. Biliyorsunuz benden hariç 3 aday daha var. 2 aday ise benim yönetimimde bulundular. Bu ne kadar verimli bir başkan olduğumu ortaya koyuyor. Demek ki arkamızda insan yetiştirebilmişiz. Bu bir hizmet yarışıdır diğer adaylara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toros, “Benim bir geçmişim var. Yarım kalan hizmetler var. Şoförler Odası 4 katlı binası yıkıldı. Kimse sesini çıkarmadı. Alaattin Toros olarak açık konuşayım. Ben o sırada başkan olsaydım alternatif yer verilemeden o binayı boşaltmazdım. Bugün o bina 500 bin liraya yapılamaz. Benim birinci hedefim o binanın hakkını hukukunu aramaktır” diye ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.