Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tombili’nin heykelinin çalınması çevre sakinlerini üzüntüye boğdu

Kadıköy’de kaldırım taşında verdiği pozla fenomen olan Tombili isimli kedinin anısına dikilen heykel çalındı. Heykelin çalınması Kadıköylüleri üzüntüye boğdu.Kadıköy’de verdiği pozla ilçe halkının sevgilisi haline gelen Tombili...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de kaldırım taşında verdiği pozla fenomen olan Tombili isimli kedinin anısına dikilen heykel çalındı. Heykelin çalınması Kadıköylüleri üzüntüye boğdu.
Kadıköy’de verdiği pozla ilçe halkının sevgilisi haline gelen Tombili isimli kedinin öldükten sonra heykeli dikilmişti. Ziverbey Güleç Çıkmazı içerisinde dikilen heykel, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Olayın üzüntüsünü yaşayan mahalle sakinleri hırsızlara tepki gösterdi.
Mahalle sakinlerinden tepki
Esnaf İlyas Çetinkaya, "Akşam çalmışlar. Bu olacak bir şey değil. 20-30 liraya satacağı bir şeyi, gelip bizden isteseydi o parayı biz verirdik. Bir hurdacıya götürüp satacak. Parçalayarak çıkarmışlar" dedi. Bir başka vatandaş da, "Çalmışlar çok üzüldüm. Ayıptır, hakikaten üzüldüm" diye konuştu.
Elvira Jamoldinova isimli bir kişi ise "Dün akşam markete çıktım, duruyordu. Demek ki gece çalınmış. Ona ben bakıyordum. Çok üzüldüm, şaşırdım. Ne işine yarar bilmiyorum. Yazık etmişler" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.