Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOMA Bu Kez Ağaçları Suladı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, toplumsal olaylarda kullanılan TOMA’lar, bu kez çevre bilinci için fidanları suladı.Orman Haftası nedeniyle Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, toplumsal olaylarda kullanılan TOMA’lar, bu kez çevre bilinci için fidanları suladı.
Orman Haftası nedeniyle Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş katılımlı kutlama program düzenlendi. Program çerçevesinde Kepez Tepesi mevkinde bulunan Emniyet Müdürlüğüne ait hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirildi. Çok sayıda polis ve ailelerin katıldığı fidan dikiminde, çevrede su bulunamayınca toplumsal olaylarda kullanılan TOMA’lar yardıma yetişti. TOMA’lar bu kez doğaya oksijen depolayan fidan ve ağaçları suladı. Fidan dikimi sonrası bir konuşma gerçekleştiren Ceylanpınar Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar ise ülkenin 1 yıl içerisinde terör belasından tamamen kurtulacağını ifade etti. Duyar, "Bu gün tüm emniyet personeli ve aileleri ile birlikte bir araya gelip hatıra ormanımızda fidan dikimi işlemi gerçekleştirmekteyiz. Özellikle bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm personelime ve ailelerine teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Türkiye 1 yıl sonra terör belasından kurtulacaktır. İlçemizde tüm gevenlik güçleri tek yumruk halinde özverili bir şekilde çalışmaktadır. Vatandaşımızın huzur ve güveni her şeyden önce gelmektedir. Bu gayretli çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" diye konuştu.
Ağaç dikme işlemine emniyet mensuplarının yanı sıra ilçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ahmet Uzun da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.