Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOKİ konutu sahiplerine teslimat müjdesi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, BGC TOKİ Yunuseli Konutlarının 2017 yılına girilmeden teslim edilebileceğinin müjdesini verdi.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen BGC...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOKİ konutu sahiplerine teslimat müjdesi
TOKİ Başkanı Ergün Turan, BGC TOKİ Yunuseli Konutlarının 2017 yılına girilmeden teslim edilebileceğinin müjdesini verdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen BGC TOKİ Yunuseli Konutlarında incelemelerde bulundu. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ile birlikte 452 konutluk proje inşaatını gezen TOKİ Başkanı Ergün Turan, mutfak dolaplarından kapı kollarına, tuvalet ve banyo fayanslarından pencere malzemelerine kadar detaylı bir incelemede bulundu. Yüklenici firma Tuna İnşaat’ın sahibi Celal Tuna’dan bilgi alan TOKİ Başkanı Ergün Turan, projenin TOKİ için büyük önem taşıdığını belirterek, “Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız BGC TOKİ Yunuseli Konutları projemiz, göz bebeğimiz diyeceğimiz projelerden bir tanesi” diye konuştu.

Yunuseli BGC konutlarına tapu teslimine kadar önem vermeye devam edeceklerini ifade eden Turan, "Bu proje TOKİ’nin önümüzdeki dönemdeki yenilikçi yüzünü yansıtacak. Burada, hem sosyal donatı alanlarıyla, hem fazla imar yoğunluğu olmayan, düşük yoğunluklu mimarisi taş işçiliğiyle çok güzel bir yaşam birimi oluştu. İnşallah bu sosyal konutlardan faydalanacak, gazetelerde çalışan emekçi kardeşlerimize ve onların ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah burada mutluluk içerisinde yaşarlar. Müteahhitlerimizden sözü aldık. Biz de elimizden geleni yapacağız. 2017 yılına girmeden evleri hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.