Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta Mayın Saldırısına Karşı Önlem Çalışması

Tokat’ta teröristlerin mayınlı saldırısına karşı bazı yolların asfalt kaplama yapılması için İl Genel Meclisi Köy İşleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu müşterek raporunun görüşüleceği bildirildi.Tokat İl Özel İdaresi...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta teröristlerin mayınlı saldırısına karşı bazı yolların asfalt kaplama yapılması için İl Genel Meclisi Köy İşleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu müşterek raporunun görüşüleceği bildirildi.
Tokat İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Gündemi 23/3. Dönem 5. Toplantı 1.Birleşim toplantısında görüşülecek olan gündemin 23. sırada yer alan gündem maddesi dikkat çekiyor. Gündem maddesinde ülke genelinde yaşanan terör olaylarına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi: “Terör örgütlerince vazgeçilmez olarak nitelenen Tokat ilinin de eylem açısından kritik öneme haiz olduğu bilinmekte, en etkin eylem türü olarak değerlendirilen yollara mayın/EYP yerleştirmek suretiyle güvenlik güçlerimize zayiat vermek arayışında olacakları belirtilmekte olup, söz konusu yolların asfalt kaplama yapılması konusuna dair Köy İşleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması...”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.