Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta Balonlu 23 Nisan Kutlaması

Tokat’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrenciler sahneye indirilen yüzlerce balonu patlatarak kutladı.Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması renkli görüntülere sahne...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta Balonlu 23 Nisan Kutlaması
Tokat’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrenciler sahneye indirilen yüzlerce balonu patlatarak kutladı.
Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalara Samsun’dan katılan tahta bacak Atila Yücebaş çocukların ilgi odağı oldu. 3 metrelik boyu ile salonun dar kapısından ustalıkla girip çıkabilen Yücebaş, çocukları doyası ile eğlendirdi. Kapalı spor salonunda düzenlenen programda öğrenciler şiirler okudu, dans etti, şarkılar söyledi. Programın sonunda ise salonu süslemede kullanılan balonlar sahneye indirildi. Çocukların kimileri balon almak için bir birileri ile yarışırken, kimileri de balonları ayakları ile basarak patlattı. Yüzlerce çocuğun aynı anda balon patlatması renkli görüntülere sahne olurken, Vali Cevdet Can da öğrencilerin arasında girerek onlarla birlikte balon patlatarak neşelerine ortak oldu. Programın sonunda Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından okullara verilmek üzere 500 adet bisiklet törenle dağıtıldı.
23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA ÖZEL BİLGİ EVİ AÇILDI
Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda düzenlenen programın ardından Yeşilırmak yanında Tokat Belediyesi tarafından yaptırılan Bilgi Evi’nin açılışı törenine geçildi. Programda konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’da çocuklarla birlikte olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Bugünde çocuklara belediye olarak bir armağan vermek istediklerini ifade eden Başkan Eroğlu, bilgi evinde çocukların eğlenerek etkinlikler yapabileceğini ifade ederek, “Yoğun çalışmalar neticesinde bugün buranın açılışını yapıyoruz. Şehri geleceğe hazırlamak anlamında çalışmalar yaparken diğer taraftan da insan diyoruz. 7’den 70’e insanlarımıza hizmet üretelim, sosyal anlamda mekanlar kazanmalarına vesile olalım ve onların yüzlerinde tebessümler oluşturalım istiyoruz” dedi.
Başkan Eroğlu’nunu konuşmalarının ardından minik öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı. Kamp ateşinin yakılmasından sonra izci şarkısı okundu. Bilgi Evi’nin açılışı protokolün katılımı ile dualarla yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.