Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatlılar kahraman şehidi ziyaret için Niğde yolunda

Tokatlılar 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesini ve mezarını ziyaret etmek için yolcu otobüsü ile Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine gitti.Tokat’ta faaliyet gösteren bir firma...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokatlılar kahraman şehidi ziyaret için Niğde yolunda
Tokatlılar 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesini ve mezarını ziyaret etmek için yolcu otobüsü ile Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine gitti.
Tokat’ta faaliyet gösteren bir firma tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile darbeci General Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesini ve mezarını ziyaret etmek isteyenler için program düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda iki otobüsle yaklaşık 90 kişi Niğde’ye hareket etti. Firmanın acente müdürü Orkun Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayram’ında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etmek için program düzenlediklerini ifade ederek, “Ömer Halisdemir bir Hasan Tahsin gibi bir Kubilay gibi bizim gönlümüzde yeri vardır. Kendisi aslında ilk kurşunu sıkmıştır ve 15 Temmuz’da bu ülkenin kaderini değiştirmiştir. Gerek yönetim kurulu başkanımız Erkut Dızman gerekse Aydın Çopuroğlu’nun fikriyle bu olay tertip edilmiştir. Oraya gidip ailesini ve mezarını ziyaret edeceğiz. Tokat’tan selam götüreceğiz" dedi.
Şehit Halisdemir’in ailesini ve mezarını ziyaret etmek için Niğde’ye giden vatandaşlardan Duran Aydın, “Allah başta bu milletimizden razı olsun. Cumhurbaşkanımızın da dirayeti ile bu halk uyandı. Bu Haçlı seferlerinin hizmetinde olan satılmışlara dersini vermiş olduk. Niğde’ye şehidimizi ziyarete gidiyoruz. Allah onu ve tüm şehitlerimizi Peygambere komşu eylesin. Aynı zamanda Rabbim yaralılara şifalar ihsan eylesin” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.